Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 New iPad = New Resolutionary ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: New iPad = New Resolutionary ?   Tue Jul 31, 2012 1:58 am

ku ingin beli NEW IPAD bagi kekasih saya.. haha..tapi, baru baru ni ade byk promo, byk sgt, tak tahu pilih lah.. sesiapa blh tolong aku ? mau tanya sat, adakah new ipad dan new resolutionary produk yg sama ??
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionary ?   Tue Jul 31, 2012 3:11 pm

i jugak baru beli new ipad tu dgn harga yg amat murah...i dpt dgn RM1329... happy sgt! dua nama yg u tanya tdi memang sama...sebba masa tu apple belum lagi bagi nama masa launching... Nama baru " Resolutionery" sgt hightech kan? HAHA... u pergi lah tengok ni
http://www.celcom.com.my/smartphones/ipad.php

kristylove wrote:
ku ingin beli NEW IPAD bagi kekasih saya.. haha..tapi, baru baru ni ade byk promo, byk sgt, tak tahu pilih lah.. sesiapa blh tolong aku ? mau tanya sat, adakah new ipad dan new resolutionary produk yg sama ??
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionary ?   Wed Aug 01, 2012 6:08 pm

begitu murah aje ? RM1329 ? betui ke? sy ckp new ipad yg ada retina disply tu tau..
sebab harga pasaran skrng dah RM2k atau lebih.. amboi, kalo begitu murah, aku mo beli bagi anak sy..sy mmg suka retina display, nampak cantik berbanding dgn ipad yg lalu.. ingin tanya ipad mudah kena garis tak? sebab kalao letak screen protector nampak tak berapa cantik.
Back to top Go down
View user profile
thomasim87
MEMBER
MEMBER


Posts : 14
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionary ?   Thu Aug 02, 2012 10:14 am

i rasa betul punya.. i pun dpt info ni masa i shopping semalam...sgt gembira sebab i ada applied Aeon financing dulu...sekarang i akan dpt extra benefit...pergilah tengok sini dan tengok apa yg kau akan dapat.. kalao boleh jgn letak tu protector screen bgi ipad ! sebab ia akan spoil tu display..jaga baik baik x ada masalah punyelah...
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html


kristylove wrote:
begitu murah aje ? RM1329 ? betui ke? sy ckp new ipad yg ada retina disply tu tau..
sebab harga pasaran skrng dah RM2k atau lebih.. amboi, kalo begitu murah, aku mo beli bagi anak sy..sy mmg suka retina display, nampak cantik berbanding dgn ipad yg lalu.. ingin tanya ipad mudah kena garis tak? sebab kalao letak screen protector nampak tak berapa cantik.
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionary ?   Fri Aug 03, 2012 2:23 pm

thomasim87 wrote:
i rasa betul punya.. i pun dpt info ni masa i shopping semalam...sgt gembira sebab i ada applied Aeon financing dulu...sekarang i akan dpt extra benefit...pergilah tengok sini dan tengok apa yg kau akan dapat.. kalao boleh jgn letak tu protector screen bgi ipad ! sebab ia akan spoil tu display..jaga baik baik x ada masalah punyelah...
celcom.com.my/smartphones/ipad_aeon.html

baguslah kalo kita dapat pilih sendiri sama ada bayar instalment dlm 12 atau 24 bulan.. haha..amat baik bagi org macam saya yg melebihi had credit card sampai maximum la.. sekarang ni tak tau nak pilih 32GB ke atau 64GB ..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: New iPad = New Resolutionary ?   

Back to top Go down
 
New iPad = New Resolutionary ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Original Ipad
» ** Grab your iPhone 4S, iPad 2, Galaxy S II and others at Amazing price!
» Gamepass iPhone/iPad & Android apps
» Whos pre-ordering an iPad Mini then?
» iPad Help Please

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pertanyaan Dan Aduan :: Komen Dan Aduan-
Jump to: