Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

June 2017
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 nk tukar kpd iphone 5 dh!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 14
Join date : 2012-10-21

PostSubject: nk tukar kpd iphone 5 dh!   Thu Sep 12, 2013 10:29 pm

eh eh celcom dh keluar pelan baru yg berharga RM88 sebulan! x murah sgt lah tp kita dpt guna 5GB data. kalo mcm ni kira lah murah jgk kan? i prefer pelan ni sbb i asyik nk pakai data jer. jd senang bg i lah hihi.. korang rasa baloi x? ade apa pe cadangan?Smile
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: nk tukar kpd iphone 5 dh!   Fri Sep 13, 2013 8:11 pm

sy tak suka sign pelan ni kerana kena sign kontrek juga. yg pelan ni selama 24bulan kan? alaaa lama sgt, takut nanti i nk tukar yg lain pula. payah lah mcm ni..tp pelan ni pun ada byk syarat dia kan? wak mesti baca baik baik dulu la, jgn nanti sesal pula
Back to top Go down
View user profile
popolan
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 26
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: nk tukar kpd iphone 5 dh!   Sun Sep 15, 2013 1:16 am

plan ni untuk Iphone 5 bukan Iphone 5S yang baru lancar tu… I lagi suka tunggu 3 bulan lagi, pasti Malaysia akan ada Iphone 5S, setiap kali ada S dekat Iphionem pasti ada function yang lebih
Back to top Go down
View user profile
chuge
FISH
FISH


Posts : 3
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: nk tukar kpd iphone 5 dh!   Sun Sep 15, 2013 4:15 pm

best lah i rasa pelan ni! setakat ni, i rasa pelan ni bg data yg paling tinggi kat pasaran. aku selalu nk cari yg ada data yg tinggi, akhirnya jumpa!! haha terima kasih sharing! 5Gb mmg cukup bg aku dh.. dan ade panggilan dan sms percuma lg.. syok lah! RM88 sebulan ni mmg murah, x yah risau kena caj sbb x kan over quota.. huhu~~~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nk tukar kpd iphone 5 dh!   

Back to top Go down
 
nk tukar kpd iphone 5 dh!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» iphone aps for golf?
» golf applications on iphone
» Golf Statistics using GOLFSHOTS for iPhone
» Golf GPS for Iphone
» iphone app: Whereto.sg

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pasar Malam :: Handphone-
Jump to: