Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

October 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Promosi baru

Go down 
AuthorMessage
catwang
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 14
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Promosi baru   Thu Oct 10, 2013 11:43 pm

hye bg kawan2 yg suka sgt handfon blackberry, skrg adelah promosi dr celcom!harga dia murah sgt, hanya RM938 dan RM300 OFF lg!!!rasa baloi x?huhu~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: Promosi baru   Fri Oct 11, 2013 11:05 pm

Blackberry keluar mobile baru lagi?Saya rasa tahun ni dah keluar banyak smart phone baru la,minimum pun ade 3 fon baru. Telco ape lagi ada bagi offer yang lebih baik tak? Saya rasa smartphone sign package lebih baik. Sebab ada freebies kan?
Back to top Go down
View user profile
popolan
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 26
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Promosi baru   Sat Oct 12, 2013 7:37 pm

Sy pernah nampak Blackberry Z30 ni di Harvey Norman! erm, harga dia RM 1998. Mahal jg, tp jika bayar dengan credit card , boleh mohon 0% instalment. jd masih ok la kan.. yg u kata RM300 rebate tu sampai bila dan offer ini betul ade ? Sebab sy x nampak kat website dia pun. silap ker?
Back to top Go down
View user profile
catwang
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 14
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: Promosi baru   Sun Oct 13, 2013 3:01 pm

oh yg RM300 diskaun tu kan, ade ade!!! tp dia cuma kat Blue Cube Sunway Iconic jer lah, kat tempat lain mmg x de promo nie.. maaf ye x mention nie.. tp ari ni pon ari terakhir dh, jika mmg pikir nk beli BB beli lah ari ni, mmg baloi eh promosi nie..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Promosi baru   

Back to top Go down
 
Promosi baru
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pasar Malam :: Handphone-
Jump to: