Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Video gempak bdk sekolah!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
thomasim87
MEMBER
MEMBER


Posts : 14
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Video gempak bdk sekolah!   Mon Dec 02, 2013 12:51 pm

Aiks, sakit ati tgk video ni.  http://www.youtube.com/watch?v=8ahLI7cy4rU  mana bdk2 skolah ni
dapatkan wang tuk beli rokok ye?

Setahu ak, rokok dh Rm12 satu ktk kan. Pocket money byk sgt ke?  bak sikit ah... lg baik dr buat kerja x senonoh cam nie kan.
Back to top Go down
View user profile
Liniey
FISH
FISH
avatar

Posts : 5
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Fri Dec 06, 2013 2:21 am

Budak2 sekarang dpt rokok dgn harga RM4 sekotak katanya??? ...dh kn tangkap basah br dia akui tu rokok seludup. Jenama "John" ..mana tah dia dpt .. tp ibubapa mmg ade tanggungjawab tuk kontrol belanjawan anak2..jgn sampai cam aku.. kesal ak bagi lebih...


Walaubagaimanapun, budak ak sekarang dah boleh diajar supaya jgn nanti pulak adik2nya ikut kerenah tak senonoh tuh....

Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Sat Dec 07, 2013 3:38 am

oit kau ada buat laporan kat pihak berkenaan? Eyyy mesti report! Pastikan kita punya bangsa nad Negara tak tergugat sbb benda2 mcm ni….. lagipun masa depan anak2 kita…terjamin…xadalah dorang mudah dpt rokok2 mcm ni…. Lagi pun xada maknanya rokok tu buatan Malaysia

http://says.com/my/news/rokok-tak-sah-john-diseludup-dan-bukan-hasil-malaysia

lagipun hisap rokok tu boleh dikira sebagai satu jenayah…boleh ikenakan tindakan!
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Mon Dec 09, 2013 4:17 pm

saya nk tumpang mencelahhhhhhh..... since rokok pun dah mahal kannnnnnnnnnnn just nk tanya lahhhhh ,,,,,,kat mana nk dpt rokok murah mcm ni?

hehehehe Aku ada gak dengar sblom ni…murah sbb buatan Malaysia kan? Mcm luftman …john… kan????

Ok lah beli rokok ni 3 sama mcm dunhill sekotak…. Rasanya mesti lebih kurang kan?

hehe yg penting murah
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Mon Dec 09, 2013 7:23 pm

cyclops Alah..tak payah nk tekejut lah…

biasalah.....aku pun student gak… merokok nie kira salah satu pengalaman hidup gak kan...korg xpnah buat mcm nie ke?

….bukannya mencuri atau bahayakan masyarakat pun..

lagipun bukan mahal sgt pun rokok luftman atau rokok canyon ni rm4 je pun…. smua mampu
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Tue Dec 10, 2013 10:05 pm


Wahai perokok kretek, sila baca nie..bau korang terasa skit baik buruk nya..
http://www.mysumber.com/informasi/awas-bahaya-rokok-seludup-atau-haram-terhadap-kesihatan

Member ak pun beli, nasihat jgn dibeli lg dh... Pintu penjara dah menunggu . Teruk lg, kesihatan dh terjejas lebih teruk kalo hisap rokok seludup tu, manalah tahu apa benda yg diletak dalam tu.

bangunnnnnnnn.....sebelum sihat bertukar mudarat
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Wed Dec 11, 2013 9:34 pm

mana ada kedai yg budak2 skolah bley bli rokok????
gila cpt nk kaya??? xhatu undang2 ke?????

laaa... lepas budak2 mangkuk ni beli rokok......

bahayakan kesihatan... membazir duit mak apak bg......hihhhhhhhh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   

Back to top Go down
 
Video gempak bdk sekolah!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» VIDEO SHOWING HOW TO FILLET DIFFERENT SPECIES OF FISH
» FCUM live streaming video
» S14 SR20DET track day at Autobahn South Course Video
» 1969 Bay Window, with air suspension, (with Video)
» tab video with my K100

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Sembang-Sembang :: Kedai Kopi-
Jump to: