Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Video gempak bdk sekolah! EmptyWed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Video gempak bdk sekolah! EmptyMon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Video gempak bdk sekolah! EmptyWed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Video gempak bdk sekolah! EmptyFri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Video gempak bdk sekolah! EmptyFri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Video gempak bdk sekolah! EmptyWed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Video gempak bdk sekolah! EmptyFri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Video gempak bdk sekolah! EmptyFri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Video gempak bdk sekolah! EmptyFri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

August 2019
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share
 

 Video gempak bdk sekolah!

Go down 
AuthorMessage
thomasim87
MEMBER
MEMBER


Posts : 14
Join date : 2012-08-02

Video gempak bdk sekolah! Empty
PostSubject: Video gempak bdk sekolah!   Video gempak bdk sekolah! EmptyMon Dec 02, 2013 12:51 pm

Aiks, sakit ati tgk video ni.  https://www.youtube.com/watch?v=8ahLI7cy4rU  mana bdk2 skolah ni
dapatkan wang tuk beli rokok ye?

Setahu ak, rokok dh Rm12 satu ktk kan. Pocket money byk sgt ke?  bak sikit ah... lg baik dr buat kerja x senonoh cam nie kan.
Back to top Go down
View user profile
Liniey
FISH
FISH
Liniey

Posts : 5
Join date : 2012-08-02

Video gempak bdk sekolah! Empty
PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Video gempak bdk sekolah! EmptyFri Dec 06, 2013 2:21 am

Budak2 sekarang dpt rokok dgn harga RM4 sekotak katanya??? ...dh kn tangkap basah br dia akui tu rokok seludup. Jenama "John" ..mana tah dia dpt .. tp ibubapa mmg ade tanggungjawab tuk kontrol belanjawan anak2..jgn sampai cam aku.. kesal ak bagi lebih...


Walaubagaimanapun, budak ak sekarang dah boleh diajar supaya jgn nanti pulak adik2nya ikut kerenah tak senonoh tuh....

Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

Video gempak bdk sekolah! Empty
PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Video gempak bdk sekolah! EmptySat Dec 07, 2013 3:38 am

oit kau ada buat laporan kat pihak berkenaan? Eyyy mesti report! Pastikan kita punya bangsa nad Negara tak tergugat sbb benda2 mcm ni….. lagipun masa depan anak2 kita…terjamin…xadalah dorang mudah dpt rokok2 mcm ni…. Lagi pun xada maknanya rokok tu buatan Malaysia

http://says.com/my/news/rokok-tak-sah-john-diseludup-dan-bukan-hasil-malaysia

lagipun hisap rokok tu boleh dikira sebagai satu jenayah…boleh ikenakan tindakan!
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
barley

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

Video gempak bdk sekolah! Empty
PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Video gempak bdk sekolah! EmptyMon Dec 09, 2013 4:17 pm

saya nk tumpang mencelahhhhhhh..... since rokok pun dah mahal kannnnnnnnnnnn just nk tanya lahhhhh ,,,,,,kat mana nk dpt rokok murah mcm ni?

hehehehe Aku ada gak dengar sblom ni…murah sbb buatan Malaysia kan? Mcm luftman …john… kan????

Ok lah beli rokok ni 3 sama mcm dunhill sekotak…. Rasanya mesti lebih kurang kan?

hehe yg penting murah
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
Mat Bunge

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

Video gempak bdk sekolah! Empty
PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Video gempak bdk sekolah! EmptyMon Dec 09, 2013 7:23 pm

cyclops Alah..tak payah nk tekejut lah…

biasalah.....aku pun student gak… merokok nie kira salah satu pengalaman hidup gak kan...korg xpnah buat mcm nie ke?

….bukannya mencuri atau bahayakan masyarakat pun..

lagipun bukan mahal sgt pun rokok luftman atau rokok canyon ni rm4 je pun…. smua mampu
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
ameeriikaa

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

Video gempak bdk sekolah! Empty
PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Video gempak bdk sekolah! EmptyTue Dec 10, 2013 10:05 pm


Wahai perokok kretek, sila baca nie..bau korang terasa skit baik buruk nya..
http://www.mysumber.com/informasi/awas-bahaya-rokok-seludup-atau-haram-terhadap-kesihatan

Member ak pun beli, nasihat jgn dibeli lg dh... Pintu penjara dah menunggu . Teruk lg, kesihatan dh terjejas lebih teruk kalo hisap rokok seludup tu, manalah tahu apa benda yg diletak dalam tu.

bangunnnnnnnn.....sebelum sihat bertukar mudarat
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

Video gempak bdk sekolah! Empty
PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Video gempak bdk sekolah! EmptyWed Dec 11, 2013 9:34 pm

mana ada kedai yg budak2 skolah bley bli rokok????
gila cpt nk kaya??? xhatu undang2 ke?????

laaa... lepas budak2 mangkuk ni beli rokok......

bahayakan kesihatan... membazir duit mak apak bg......hihhhhhhhh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Video gempak bdk sekolah! Empty
PostSubject: Re: Video gempak bdk sekolah!   Video gempak bdk sekolah! Empty

Back to top Go down
 
Video gempak bdk sekolah!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» VIDEO SHOWING HOW TO FILLET DIFFERENT SPECIES OF FISH
» FCUM live streaming video
» big col on world of armwrestling plus video footage
» Short Dirty Trutle Video
» My Windrock Video

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Sembang-Sembang :: Kedai Kopi-
Jump to: