Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Ipad Air Baru..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
thomasim87
MEMBER
MEMBER


Posts : 14
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Ipad Air Baru..   Tue Dec 17, 2013 2:17 am

boleh kasih tau saya tempat mana boleh dpt Ipad Air yg palih murah?
Rasa nak sign kontrak baru sebab kontrak lama saya dah nak tamat tempoh..
Harga Ipad air mmg x beza banyak dgn Ipad 4 yg lama ni...rasa lebih bagus beli ipad Air kan?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
View user profile
bbphire
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Ipad Air Baru..   Thu Dec 19, 2013 1:33 am

Berbanding dgn Ipad 4..Ipad air mmg dah improve tapi x rasa berbaloi sebab kena bayar lebih RM500 ....kan lebih baik beli Samsung Tab 8.0...x lebih RM2000.
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Ipad Air Baru..   Fri Dec 20, 2013 1:50 am

ipad yg i guna skrang sudah pun lepas 3 generasi dari terbaru punya. ipad air ini mmg ringan & nipis. i nak dapatkan satu dgn pakej, siapa tau telco mana yg bagi offer yg best sekali?
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Ipad Air Baru..   Fri Dec 20, 2013 4:30 pm

ipad air dah x sama dgn ipad 4, yg pertama adalah ultrafast Wifi (2 antenna & MIMO tech) !! lagi satu adalah 500gms ipad air, ringan betul.

bawah link ni adalah pakej dari celcom.. Paling murah adalah RM1248, 16G, 24bln kontrak.. fikir nak dpt 1.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Ipad Air Baru..   Sat Dec 21, 2013 5:06 pm

Bukan sgt suka apple produk..tapi sekarang Facetime fucntion tu mcm amat berguna...dpt save bil2 telefon. fikir nak beli untuk mak i..tapi harga tetap tinggi sgt...RM2ribu lebih....x mampu lagi
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ipad Air Baru..   

Back to top Go down
 
Ipad Air Baru..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» iPad 2 to be released on 29 April...
» Original Ipad
» ** Grab your iPhone 4S, iPad 2, Galaxy S II and others at Amazing price!
» Gamepass iPhone/iPad & Android apps
» Whos pre-ordering an iPad Mini then?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pasar Malam :: Handphone-
Jump to: