Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

June 2017
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Internet lambat ke masalah hp ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Internet lambat ke masalah hp ?    Tue Jul 22, 2014 11:10 pm

sebenarnya internet hp saya semakin lambat sejak 3 tahun yg lalu.. mmg geram.. i tak faham masalah tu drp hp ke internet.. rasanya kalo masalah drp phone, i nk beli yg baru.. ada ape2 cadangan pelan ataupun hp utk dibeli tak ?
Back to top Go down
View user profile
thomasim87
MEMBER
MEMBER


Posts : 14
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: Internet lambat ke masalah hp ?    Wed Jul 23, 2014 11:14 am

cuba celcom je la bro.. internet yg paling laju skrng.. sign pelan serendah rm68 setiap bulan, dan ko akan dpt complimentary nokia X ataupun Sony Experia E1.. nk htc desire 310, hanya bayar lagi rm38. cukup best!
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Internet lambat ke masalah hp ?    Thu Jul 24, 2014 1:27 am

thomasim87 wrote:
cuba celcom je la bro.. internet yg paling laju skrng.. sign pelan serendah rm68 setiap bulan, dan ko akan dpt complimentary nokia X ataupun Sony Experia E1.. nk htc desire 310, hanya bayar lagi rm38. cukup best!

tak mungkin lah rm68 boleh call dan online.. kalau hanya kegunaan biasa, maka pelan ni langsung x sesuai untuk semua org.. hanya sesuai utk orang bisnes je
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Internet lambat ke masalah hp ?    Fri Jul 25, 2014 4:21 pm

kelmarin tu baru sign pelan bersama dgn phone kat blue cube, dan dpt kax yg comel. haha.. jasper and mia. mmg best dpt kax yg digemari. ingat ingat korang pi blue cube atau celcom xclusive utk maklumat lanjut. kat website ni pun boleh
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
bbphire
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Internet lambat ke masalah hp ?    Mon Jul 28, 2014 2:30 am

eh tq utk info tu, kebetulan I gak nak cari pelan yg sesuai utk saya.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Internet lambat ke masalah hp ?    

Back to top Go down
 
Internet lambat ke masalah hp ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Internet Car movie database-cool!
» i cant use the internet til the end of the month
» Which internet provider
» Post your internet speedtest
» the internet meets mick sworder (contains swearing)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pasar Malam :: Handphone-
Jump to: