Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 gesa nak dptkan samsung note 3

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: gesa nak dptkan samsung note 3   Thu Aug 07, 2014 5:39 pm

note 3 saya dah rosak tiba2 lepas jatuh kat jln raya.. pas tu x blh start langsung. aiks. dah pigi baiki, technician ckp kena repair 2 bulan. rasanya nk beli yg baru je la.. kalo blei skrng, mana dpt beli model ni dgn harga yg bagui ?
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   Fri Aug 08, 2014 7:54 pm

LOL gesa ape pula ? beli je samsung note 3 la drp celcom pelan EPP.. skrng promosi hebat sebab tak payah bayar upfront dan takde processing fee. yg siok sekali tu 0% kadar bunga.. hehehehehe... mmg bagos dah.
ada lagi s5, dan blackberry Z3..
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
thomasim87
MEMBER
MEMBER


Posts : 14
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   Sat Aug 09, 2014 8:06 pm

barley wrote:
LOL gesa ape pula ? beli je samsung note 3 la drp celcom pelan EPP.. skrng promosi hebat sebab tak payah bayar upfront dan takde processing fee. yg siok sekali tu 0% kadar bunga.. hehehehehe... mmg bagos dah.
ada lagi s5, dan blackberry Z3..
[You must be registered and logged in to see this link.]

amboi, kenapa tak payah upfront pulak ? i dah tengok kat brochure, info yg benar tu ialah tak payah bayar upfront secara wang tunai sahaja..
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   Sun Aug 10, 2014 5:22 pm

biar tunggu 2 bulan je la.. tengok kalau hp masih boleh pakai, x yah lah bli yg baru kan ? ataupun ko dah bosan ngan hp lama tu ?
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   Mon Aug 11, 2014 5:05 pm

kristylove wrote:
biar tunggu 2 bulan je la.. tengok kalau hp masih boleh pakai, x yah lah bli yg baru kan ? ataupun ko dah bosan ngan hp lama tu ?

handphone skrin dah pecah, repair pun mahal sgt, terus beli hp yg baru la.. senang sikit
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   

Back to top Go down
 
gesa nak dptkan samsung note 3
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Samsung Diamond League trophy revealed
» Samsung Nexus S/HTC inspire 4g gsm devices
» Goodbye iPhone....Hello Samsung Galaxy S II Skyrocket 4G LTE !!!
» For Sale: Samsung Galaxy Tab P1000
» Samsung Mobile 500 - Sprint Cup Series

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pasar Malam :: Handphone-
Jump to: