Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Nak dapat Samsung S6?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Nak dapat Samsung S6?   Thu Apr 16, 2015 10:27 am

Saya ada baca berita dkt laman web tentang Samsung S6 tak cukup bekalan utk memenuhi permintaan kat pasaran. Benar ke ni? [You must be registered and logged in to see this link.] Pasaran kat Malaysia pun sama ke? Banyak org nak beli Samsung S6?
Back to top Go down
View user profile
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

PostSubject: Re: Nak dapat Samsung S6?   Thu Apr 16, 2015 4:34 pm

Macammmm tak jd boleh beli, krn stock macam tak cukup. Sangat hot!! Byk org tanya dan macam nak beli!!!
Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

PostSubject: Re: Nak dapat Samsung S6?   Thu Apr 16, 2015 4:47 pm

Baik ko pergi awal sikit 17/4 Celcom brand kat pelancaran dia tu kalao ko miss prebooking tu sbb Celcom bagi byk benda percuma. jugak ade Samsung Tab 3V dan Blue topaz S6 tu!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
thomasim87
MEMBER
MEMBER


Posts : 14
Join date : 2012-08-02

PostSubject: Re: Nak dapat Samsung S6?   Tue Apr 21, 2015 10:11 pm

Samsung S6 dptlah plan dengan celcom dengan RM1088 ….. Plan ini sangat syokkkk!!!! =)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Nak dapat Samsung S6?   Wed Apr 22, 2015 7:22 pm

Terima kasih kerana sudi kongsi maklumat yg berguna… Skrg kalau ambik pelan dari Celcom boleh dapat S6 warna biru. Sykt lain tak jual pun..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak dapat Samsung S6?   

Back to top Go down
 
Nak dapat Samsung S6?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Samsung Diamond League trophy revealed
» Samsung Nexus S/HTC inspire 4g gsm devices
» Goodbye iPhone....Hello Samsung Galaxy S II Skyrocket 4G LTE !!!
» For Sale: Samsung Galaxy Tab P1000
» Samsung Mobile 500 - Sprint Cup Series

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pasar Malam :: Handphone-
Jump to: