Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Tablet fair kat Kuantan!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 1:36 pm

Dgr kata kat fair ni blh dapat iphone utk RM 500 aje...ada sesiapa nka pergi tak?? blh tumpang sekali yer Smile
Back to top Go down
View user profile
bbphire
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 6:56 pm

Iphone hanya RM500.00 ?? mungkin ke? iphone generasi berapa tu yg u ckp ?
aku mau lah kalo benar . Bila dan manakah fair ni mula? mai la kongsi kongsi sikit ni
Back to top Go down
View user profile
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Thu Apr 19, 2012 10:28 pm

bbphire wrote:
Iphone hanya RM500.00 ?? mungkin ke? iphone generasi berapa tu yg u ckp ?
aku mau lah kalo benar . Bila dan manakah fair ni mula? mai la kongsi kongsi sikit ni
tu la i pon x tau lagi..u pergi tak minggu ni??? fair ni kat east coast mall la...tapi sampai ahad ni ajer....
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Fri Apr 20, 2012 12:13 pm

Hanya jual iphone kah??ada brand lain atau tablet tak..sy mau Samsung galaxy tab 7.7 tau 7.0plus lol..
Back to top Go down
View user profile
bbphire
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 12
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sat Apr 21, 2012 2:51 pm

aku dah confirm fair tu sama dgn fair kat lowyat KL bulan yg lalu. kawanku
dpt samsung galaxy tab 7.0 plus dgn harga RM397.00, dan ada free celcom broadband juga.. mmg murah la.. ingin beli bagi darling saya..
Back to top Go down
View user profile
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sat Apr 21, 2012 9:19 pm

bbphire wrote:
aku dah confirm fair tu sama dgn fair kat lowyat KL bulan yg lalu. kawanku
dpt samsung galaxy tab 7.0 plus dgn harga RM397.00, dan ada free celcom broadband juga.. mmg murah la.. ingin beli bagi darling saya..

tu kat low yat..kat kuantan di jual kat RM 699 la...member i baru ajer beli kekeke.....i pon dpt sony xperia s utk utk RM 999....ni kat happy hour ajer la....esok akan lepak kat fair tu lagi...mmg berbaloi kalau dpt beli masa kat happy hour lol....bye bye iphone dan hello sony xperia
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sun Apr 22, 2012 10:42 am

OMG begitu banyak orang pergi fair tu..saya x dapat masuk ke dalam mana-mana kaunter pun la..adakah semua gadget begitu MURAH??!!!
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   Sun Apr 22, 2012 1:13 pm

mmg banyak oranglah hari ni.. banyak sesak duh.. hari ni hari terakhir bagi fair ni..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tablet fair kat Kuantan!!!   

Back to top Go down
 
Tablet fair kat Kuantan!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» HOW CAN WE BE FAIR AT STOURPORT?
» Spring Auto Fair at Lowes Motor Speedway
» Fair Play SC
» National VW Indoor Fair and Swapmeet - Sunday 14th November
» 1. Try pushing a alka seltzer tablet down the throat of your deadbait before casting.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Sembang-Sembang :: Kedai Kopi-
Jump to: