Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeSearchRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyWed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyMon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyWed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyFri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyFri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyWed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyFri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyFri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyFri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

May 2020
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


 

 gesa nak dptkan samsung note 3

Go down 
AuthorMessage
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
ameeriikaa

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

gesa nak dptkan samsung note 3 Empty
PostSubject: gesa nak dptkan samsung note 3   gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyThu Aug 07, 2014 5:39 pm

note 3 saya dah rosak tiba2 lepas jatuh kat jln raya.. pas tu x blh start langsung. aiks. dah pigi baiki, technician ckp kena repair 2 bulan. rasanya nk beli yg baru je la.. kalo blei skrng, mana dpt beli model ni dgn harga yg bagui ?
Back to top Go down
barley
MEMBER
MEMBER
barley

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

gesa nak dptkan samsung note 3 Empty
PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyFri Aug 08, 2014 7:54 pm

LOL gesa ape pula ? beli je samsung note 3 la drp celcom pelan EPP.. skrng promosi hebat sebab tak payah bayar upfront dan takde processing fee. yg siok sekali tu 0% kadar bunga.. hehehehehe... mmg bagos dah.
ada lagi s5, dan blackberry Z3..
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
thomasim87
MEMBER
MEMBER


Posts : 14
Join date : 2012-08-02

gesa nak dptkan samsung note 3 Empty
PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   gesa nak dptkan samsung note 3 EmptySat Aug 09, 2014 8:06 pm

barley wrote:
LOL gesa ape pula ? beli je samsung note 3 la drp celcom pelan EPP.. skrng promosi hebat sebab tak payah bayar upfront dan takde processing fee. yg siok sekali tu 0% kadar bunga.. hehehehehe... mmg bagos dah.
ada lagi s5, dan blackberry Z3..
[You must be registered and logged in to see this link.]

amboi, kenapa tak payah upfront pulak ? i dah tengok kat brochure, info yg benar tu ialah tak payah bayar upfront secara wang tunai sahaja..
Back to top Go down
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
Mat Bunge

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

gesa nak dptkan samsung note 3 Empty
PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   gesa nak dptkan samsung note 3 EmptySun Aug 10, 2014 5:22 pm

biar tunggu 2 bulan je la.. tengok kalau hp masih boleh pakai, x yah lah bli yg baru kan ? ataupun ko dah bosan ngan hp lama tu ?
Back to top Go down
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
ameeriikaa

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

gesa nak dptkan samsung note 3 Empty
PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   gesa nak dptkan samsung note 3 EmptyMon Aug 11, 2014 5:05 pm

kristylove wrote:
biar tunggu 2 bulan je la.. tengok kalau hp masih boleh pakai, x yah lah bli yg baru kan ? ataupun ko dah bosan ngan hp lama tu ?

handphone skrin dah pecah, repair pun mahal sgt, terus beli hp yg baru la.. senang sikit
Back to top Go down
Sponsored content




gesa nak dptkan samsung note 3 Empty
PostSubject: Re: gesa nak dptkan samsung note 3   gesa nak dptkan samsung note 3 Empty

Back to top Go down
 
gesa nak dptkan samsung note 3
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Samsung Diamond League trophy revealed
» Goodbye iPhone....Hello Samsung Galaxy S II Skyrocket 4G LTE !!!
» The Brown Note
» Samsung drops sponsorship of Diamond League
» Cameras for Anglers

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pasar Malam :: Handphone-
Jump to: