Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeSearchRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Whatchuwant la..???!!!! EmptyWed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Whatchuwant la..???!!!! EmptyMon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Whatchuwant la..???!!!! EmptyWed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Whatchuwant la..???!!!! EmptyFri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Whatchuwant la..???!!!! EmptyFri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Whatchuwant la..???!!!! EmptyWed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Whatchuwant la..???!!!! EmptyFri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Whatchuwant la..???!!!! EmptyFri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Whatchuwant la..???!!!! EmptyFri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

May 2020
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


 

 Whatchuwant la..???!!!!

Go down 
AuthorMessage
chimbunghol
FISH
FISH


Posts : 2
Join date : 2012-07-08

Whatchuwant la..???!!!! Empty
PostSubject: Whatchuwant la..???!!!!   Whatchuwant la..???!!!! EmptyMon Jul 09, 2012 7:19 am

Baru-baru ni ada benda bagus untuk pelanggan Xpax saja lol ... tahu tak setiap minggu, korang ada peluang utk memenangi hadiah dengan hanya tekan * 128 # dan buat panggilan .... minggu yg dah lepas kan, boleh memilih hadiah dari Fidelio Soundsphere Philips atau Pioneer Steez Z-type portable music player lol.... setiap minggu gak boleh dapat hadiah baru yg menarik lol ... kalo best, whatchuwant la ...?!!
Back to top Go down
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

Whatchuwant la..???!!!! Empty
PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   Whatchuwant la..???!!!! EmptyTue Jul 10, 2012 1:54 am

oh, benar ka tu?
*128# saja????
Back to top Go down
chimbunghol
FISH
FISH


Posts : 2
Join date : 2012-07-08

Whatchuwant la..???!!!! Empty
PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   Whatchuwant la..???!!!! EmptyWed Jul 11, 2012 7:51 am

Ini memang benar la bro .. bro hanya perlu copy/paste url ini untuk maklumat yg lebih lanjut, baru la bro mengerti apa nak dibuat ... xpax.com.my/whatchuwant.php ...kalo daftar lagi byk... lagi byk le peluang memenangi hadiah ia… lol .... Embarassed
Back to top Go down
Sponsored content




Whatchuwant la..???!!!! Empty
PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   Whatchuwant la..???!!!! Empty

Back to top Go down
 
Whatchuwant la..???!!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Sembang-Sembang :: Kedai Kopi-
Jump to: