Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeSearchRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyWed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyMon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyWed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyFri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyFri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyWed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyFri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyFri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyFri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

October 2019
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share
 

 Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010

Go down 
AuthorMessage
Shawnzy
OWNER
OWNER
Shawnzy

Posts : 38
Join date : 2010-12-11
Age : 35
Location : Diamond Hill

Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 Empty
PostSubject: Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010   Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010 EmptyTue Dec 21, 2010 8:50 pm

aku leh temuduga isnin 20.12.2010 kat kolej kejururawatan kuala terengganu.. jadi aku nak share ape yg die tanye aku.. xbyk sgt sbb byk sembang2. aku kene interview dekat 25-30 minit.. hampeh.. ant yg di tanye.. opps lupe.. byk kali aku kne tanye ikut english

1. S: ok, ceritakan pasal diri awak..
J: bla bla bla bla(dekat 15 minit)

2 S: sape perdana menteri
J: datuk seri najib tun razak
S: bg panggilan penuh
J: errr.. emmm.. yang berhormat.. errr.. yang amat berhormat dato seri dr... err.. yang amat berhormat datok seri najib tun razak

3 S: sape timbalan perdana menteri
J: Tan Sri Muhyidin Yasin(jawab dgn yakin sbb aku da hafal smlm)

4: S: ape awak tau keje sbg pembantu tadbir
J: bla bla bla.. (aku jawab pe yang aku baca mlm tu)

5: S: klu sy antar awak ke sabah awak bleh keje tak?
J:bleh sbb sy blaja dah kat sane
S: klu saye antor awak kat sarawak?
J: bleh jer sbb kawan sy ramai kat sane
S: klu mcm tu sy antar awak kat dalam hutan la, bleh?
J: bleh jer tuan tp mcm mane sy nak taip? takde elektrik
-diorg senyum-

6: S:ape awak tau tentang pemanasan global(english)
J: bla bla bla lg

7: S: cerite sikit pasal kes jenayah kat negara kite(english)
J: blebleble

k lah. tu sajer, Terima kasih

pastu aku kuar. huhu

Member aku kasi tips, bile nak masuk tu baca ayat 9 surah yassin. klu bleh hembus kat tukang temuduga tu.. biase sempat sbb diorang akan check korang punye resume ngan sijil. Jgn hembus depan muka dah la..

ok la tu jer yg aku leh kongsi. salam
Back to top Go down
http://terengganu-forum.forumms.net
 
Temuduga Pembantu Tadbir 20.12.2010
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New kites for Blast, for 2010
» Nebelhorn Trophy 2010
» Dirt Wheels Magazine ~ March 2010
» PAC Convention 2010
» ARM WARS "TRIPLE ExXxCEL" Excel Exhibition Centre LONDON 28th - 31st May 2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Peluang Kerjaya :: Pengalaman Temuduga-
Jump to: