Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Wed May 03, 2017 1:15 am

Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?
Back to top Go down
View user profile
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Wed May 03, 2017 2:20 pm

barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?

Aku nk beli ipad bagi kat ibu... Dia suka tengok video byk2 juga. Ibu ko suka tengok video x?
Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Thu May 04, 2017 6:06 pm

bazinga8888 wrote:
barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?

Aku nk beli ipad bagi kat ibu... Dia suka tengok video byk2 juga. Ibu ko suka tengok video x?
Ipad?? Dulu aku baru je bagi tablet aje... Memang kena lagi tinggi sikit.. ibu jaga kita dari kecil lagi.
Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Thu May 04, 2017 6:13 pm

barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?
Ko nk beli apa ye? Ibu ko suka apa? buat apa?? Bawa pg jln2 dapat idea sikit. Tahun lepas bawa ibu pg shopping balik pulak dapat Mesin urut Ogawa. Isshh...
Back to top Go down
View user profile
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Thu May 04, 2017 9:06 pm

louiskee wrote:
barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?
Ko nk beli apa ye? Ibu ko suka apa? buat apa?? Bawa pg jln2 dapat idea sikit. Tahun lepas bawa ibu pg shopping balik pulak dapat Mesin urut Ogawa. Isshh...

Beli mesin urut Ogawa pon okay sbb sekarang ni ada promotion utk parents day. Murah laa sikit.
Kalau cimb tu boleh check yg terbaru promotion mothers day. Mana tahu berkenan mesin urut ogawa tu. Design lawo. bounce rabbit
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Thu May 04, 2017 9:12 pm

chaembong wrote:
louiskee wrote:
barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?
Ko nk beli apa ye? Ibu ko suka apa? buat apa?? Bawa pg jln2 dapat idea sikit. Tahun lepas bawa ibu pg shopping balik pulak dapat Mesin urut Ogawa. Isshh...

Beli mesin urut Ogawa pon okay sbb sekarang ni ada promotion utk parents day. Murah laa sikit.
Kalau cimb tu boleh check yg terbaru promotion mothers day. Mana tahu berkenan mesin urut ogawa tu. Design lawo. bounce rabbit

Haritu ada jugak gi tengok memang design2 ogawa ni lawo2. Harga pon lawo2. tapi nasib baik laa boleh bayar ansuran tipa2 bulan. Kira harga tu okay laa dengan kualiti dia tuu. Razz Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Sat May 06, 2017 10:18 pm

chaembong wrote:
louiskee wrote:
barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?
Ko nk beli apa ye? Ibu ko suka apa? buat apa?? Bawa pg jln2 dapat idea sikit. Tahun lepas bawa ibu pg shopping balik pulak dapat Mesin urut Ogawa. Isshh...

Beli mesin urut Ogawa pon okay sbb sekarang ni ada promotion utk parents day. Murah laa sikit.
Kalau cimb tu boleh check yg terbaru promotion mothers day. Mana tahu berkenan mesin urut ogawa tu. Design lawo. bounce rabbit

Cantik sangat laa tu ada promotion parents day sbb tengah survey jugak nak beli mesin urut kat isteri sbb kesian dia duk tengok buat kerja rumah hari2. Balik kerja terus kelam kabut nak buat kerja rumah, masak pulak. Boleh laa beli ni utk raikan hari ibu utk dia. Kenang jasa isteri laa katakan.

#suami mithali. lol lol! Razz albino cherry
Back to top Go down
View user profile
popolan
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 26
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Sat May 06, 2017 10:25 pm

chaembong wrote:
louiskee wrote:
barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?
Ko nk beli apa ye? Ibu ko suka apa? buat apa?? Bawa pg jln2 dapat idea sikit. Tahun lepas bawa ibu pg shopping balik pulak dapat Mesin urut Ogawa. Isshh...

Beli mesin urut Ogawa pon okay sbb sekarang ni ada promotion utk parents day. Murah laa sikit.
Kalau cimb tu boleh check yg terbaru promotion mothers day. Mana tahu berkenan mesin urut ogawa tu. Design lawo. bounce rabbit

Aku guna CIMB weii. Boleh laa nanti tengok apa latest promotion hari ibu. Boleh laa nanti survey mesin urut ke, kerusi urut Ogawa kat ibu. Lagipun boleh byr ansuran kan. Tak ada laa guna bnyk duit sngt nak byr sekaligus. Idea Cool Laughing
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Mon May 08, 2017 8:27 am

bazinga8888 wrote:
barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?

Aku nk beli ipad bagi kat ibu... Dia suka tengok video byk2 juga. Ibu ko suka tengok video x?

Ipad?? Boleh tahan juga... Ipad yg baru punya pun blh tahan... Kat umah dah ada wifi ke?
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   Mon May 08, 2017 8:28 am

chaembong wrote:
louiskee wrote:
barley wrote:
Dah dekat dengan hari ibu... Tapi x pasti nk beli apa atau nk buat apa. Ada cadangan x?
Ko nk beli apa ye? Ibu ko suka apa? buat apa?? Bawa pg jln2 dapat idea sikit. Tahun lepas bawa ibu pg shopping balik pulak dapat Mesin urut Ogawa. Isshh...

Beli mesin urut Ogawa pon okay sbb sekarang ni ada promotion utk parents day. Murah laa sikit.
Kalau cimb tu boleh check yg terbaru promotion mothers day. Mana tahu berkenan mesin urut ogawa tu. Design lawo. bounce rabbit

Bestnya kalau jadi CIMB... Promosi in selepas parents day ada lagi x?? Kalau boleh nk tunggu commission baru pg beli dulu... Kalau x susah nk beli juga.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!   

Back to top Go down
 
Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 30th NSRCC Hari Raya Puasa
» Selemat Hari Raya
» Planning a weekday game on Hari Raya week, anyone interested?
» Warm Greetings From IOI Palm Villa!!
» Is there pure harai goshi in competition?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Sembang-Sembang :: Kedai Kopi-
Jump to: