Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

June 2017
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 kedatangan iphone 7 di kuala lumpur

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

PostSubject: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 13, 2016 7:19 pm

dengar cerita ado pelancarang hok iphong 7 di kuala lumpur nun...jee 7 pagi orghe rama dok beghato di sano..aku order kek member jo...
Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

PostSubject: i phong   Fri Oct 14, 2016 12:07 pm

mu toksoh payoh nok g jauh2...........aku kawe aku kecek oghe betubi tubi dateee............cabuteee betuah tu tengok nasibmu.....dok kisoh pong sebak aku dah buat pre order kat tenet......kalo aku g KL nun,memey tok lee.....baik aku shopping jo kat Sunway Pyramid nu....! Surprised
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Tue Oct 18, 2016 3:12 pm

ape ke jadoh bising bango`?
aku dulli mung hok Sunway tu.
ni nak ghoyak pasal Celcom First Gold plan,ado yg dah daftar?
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Tue Oct 18, 2016 4:17 pm

Mat Bunge wrote:
ape ke jadoh bising bango`?
aku dulli mung hok Sunway tu.
ni nak ghoyak pasal Celcom First Gold plan,ado yg dah daftar?

aku dah guna dah bro tapi hampeh,sebab aku rase mcm mahal sgt lah rm98 untuk 12 gb....................................... Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Wed Oct 19, 2016 10:13 am

ameeriikaa wrote:

aku dah guna dah bro tapi hampeh,sebab aku rase mcm mahal sgt lah rm98 untuk 12 gb....................................... Rolling Eyes

mmg mahal bro tapi berbaloi jgk laa pakai.. kalau 12gb tuu tak hbs guna kan blh carry forward .. xya risau duit terbuang mcm tuu je kann Very Happy
Back to top Go down
View user profile
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 20, 2016 9:40 am

i7 tak best lah. bahaya sgt
battery dia ada problem mcm note 7.
nanti terbakar....
Back to top Go down
View user profile
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 20, 2016 9:43 am

mikkesho wrote:
ameeriikaa wrote:

aku dah guna dah bro tapi hampeh,sebab aku rase mcm mahal sgt lah rm98 untuk 12 gb....................................... Rolling Eyes

mmg mahal bro tapi berbaloi jgk laa pakai.. kalau 12gb tuu tak hbs guna kan blh carry forward .. xya risau duit terbuang mcm tuu je kann Very Happy

hanya blh carry forward 2.5gb je.
yg lagi 9.5gb tak blh carry forward.
Back to top Go down
View user profile
kemboja
FISH
FISH


Posts : 1
Join date : 2016-10-20

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 20, 2016 2:20 pm

bagi saya,iphone 7 x de makne kalau x de pakej yg menarik didatangkan skali kan?hp canggih mesti la kene byk data....
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 20, 2016 2:24 pm

chaembong wrote:
i7 tak best lah. bahaya sgt
battery dia ada problem mcm note 7.
nanti terbakar....

awak ni pandai2 je.ade bukti ke?setahu aku Note 7 je yg meletop hari tu.
Back to top Go down
View user profile
cikgu peribahasa
FISH
FISH


Posts : 1
Join date : 2016-10-20

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 20, 2016 2:45 pm

contohila iphone 7,byk telco offer yang mcm2 pelan sampai pengguna sendiri pening dan x tau pelan mane yang sesuai.
saya harap semua telco jgn lah nak ambil kesempatan di atas kefamousan iphone 7 ye.harap maklum.
Back to top Go down
View user profile
popolan
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 26
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 20, 2016 3:30 pm

Laughing salam semuaaaaaa!
semalam baru je dapat iphone 7 en.suami belikan...huhuhuhu
nak bagitau ni,better korang beli,memang best!
I love you
Back to top Go down
View user profile
popolan
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 26
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 20, 2016 3:33 pm

kemboja wrote:
bagi saya,iphone 7 x de makne kalau x de pakej yg menarik didatangkan skali kan?hp canggih mesti la kene byk data....

betul!
en.suami ambilkan sy pakej First Gold!
siap dapat extra 2gb lagi!
Laughing
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Thu Oct 20, 2016 5:38 pm

louiskee wrote:
mu toksoh payoh nok g jauh2...........aku kawe aku kecek oghe betubi tubi dateee............cabuteee betuah tu tengok nasibmu.....dok kisoh pong sebak aku dah buat pre order kat tenet......kalo aku g KL nun,memey tok lee.....baik aku shopping jo kat Sunway Pyramid nu....! Surprised

same la kite cik abe oi.....,buleh r kito g sano shopping henpong....,henpong aku pong rosok dah ni......,nok g cari plang yg sesuai ngan iphong 7 aku tu nanti...........,
Back to top Go down
View user profile
popolan
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 26
Join date : 2012-08-15

PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   Fri Oct 21, 2016 12:15 pm

barley wrote:
louiskee wrote:
mu toksoh payoh nok g jauh2...........aku kawe aku kecek oghe betubi tubi dateee............cabuteee betuah tu tengok nasibmu.....dok kisoh pong sebak aku dah buat pre order kat tenet......kalo aku g KL nun,memey tok lee.....baik aku shopping jo kat Sunway Pyramid nu....! Surprised

same la kite cik abe oi.....,buleh r kito g sano shopping henpong....,henpong aku pong rosok dah ni......,nok g cari plang yg sesuai ngan iphong 7 aku tu nanti...........,

pakai la plan First Gold!
Berbaloi sbb dpt extra 2 gb lepas tu boleh unlimited Whatsapp! Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kedatangan iphone 7 di kuala lumpur   

Back to top Go down
 
kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New Member From Kuala Lumpur
» HSBC Premiere Card Holders
» Study Table For Sale
» where i can get Bushnell golf laser range finder in singapore?
» Golf and Food in KL

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Sembang-Sembang :: Kedai Kopi-
Jump to: