Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

June 2017
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Nak tahu promosi telco line setakat ni

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Tue Feb 02, 2016 1:12 pm

Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!
Back to top Go down
View user profile
barley
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Wed Feb 03, 2016 9:14 am

ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!
perlu buat research sendiri.. jgn malas..
aq baru apply pakej ni RM28 tu dgn 3GB. Murah tp line x bagus, langsung x dpt online di kawasan aq.
jgn terlalu focus dgn promosi.. lbh baik banting dgn coverage, kelajuan internet dll..
Back to top Go down
View user profile
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Wed Feb 03, 2016 9:17 am

ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

gn Celcom la! klu x silap Celcom Pelan Prabyar First Blue skr ada promosi
+ lagi, line Celcom coverage mmg kuat
x ada masalah guna di terengganu
Back to top Go down
View user profile
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Wed Feb 03, 2016 9:20 am

ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

Gn Umobile UMI RM28 shj dpt 3GB.. promosi paling murah antara telco di Malaysia
Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Wed Feb 03, 2016 10:27 am

bazinga8888 wrote:
ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

gn Celcom la! klu x silap Celcom Pelan Prabyar First Blue skr ada promosi
+ lagi, line Celcom coverage mmg kuat
x ada masalah guna di terengganu

Celcom First Blue skr mmg ada promosi... hanya RM45 dpt sby 6GB data + talk time percuma + apliaksi muzik yg percuma diguna.. baloi utk apply
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Wed Feb 03, 2016 10:27 am

Mat Bunge wrote:
ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

Gn Umobile UMI RM28 shj dpt 3GB.. promosi paling murah antara telco di Malaysia

Jgn gn telco line ni... mmg teruk walaupun murah
Langsung x dpt 4g di kalangan Terengganu!!!
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Wed Feb 03, 2016 10:30 am

bazinga8888 wrote:
ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

gn Celcom la! klu x silap Celcom Pelan Prabyar First Blue skr ada promosi
+ lagi, line Celcom coverage mmg kuat
x ada masalah guna di terengganu

promosi apa? bg tau?!
klu x silap, Celcom tu bagus tp mahal gila!
Back to top Go down
View user profile
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Wed Feb 03, 2016 10:31 am

louiskee wrote:
bazinga8888 wrote:
ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

gn Celcom la! klu x silap Celcom Pelan Prabyar First Blue skr ada promosi
+ lagi, line Celcom coverage mmg kuat
x ada masalah guna di terengganu

Celcom First Blue skr mmg ada promosi... hanya RM45 dpt sby 6GB data + talk time percuma + apliaksi muzik yg percuma diguna.. baloi utk apply

Agar murah shj.. betul ke? aq mmg minat klu begitu.. aplikasi Muzik Yonder tu, ada byk lagu ke?
Back to top Go down
View user profile
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Fri Feb 05, 2016 9:37 am

ameeriikaa wrote:
louiskee wrote:
bazinga8888 wrote:
ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

gn Celcom la! klu x silap Celcom Pelan Prabyar First Blue skr ada promosi
+ lagi, line Celcom coverage mmg kuat
x ada masalah guna di terengganu

Celcom First Blue skr mmg ada promosi... hanya RM45 dpt sby 6GB data + talk time percuma + apliaksi muzik yg percuma diguna.. baloi utk apply

Agar murah shj.. betul ke? aq mmg minat klu begitu.. aplikasi Muzik Yonder tu, ada byk lagu ke?

Yonder tu aplikasi music mcm spotify. Database lagu melayu agar byk. nak dengar lagu lagu siti pun x ada masalah. mayak update.
tambah lagi kalau dgn pakej ni. internet data yg diguna dgn Yonder adalah percuma.
Back to top Go down
View user profile
chaembong
MEMBER
MEMBER
avatar

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Fri Feb 05, 2016 9:38 am

ameeriikaa wrote:
bazinga8888 wrote:
ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

gn Celcom la! klu x silap Celcom Pelan Prabyar First Blue skr ada promosi
+ lagi, line Celcom coverage mmg kuat
x ada masalah guna di terengganu

promosi apa? bg tau?!
klu x silap, Celcom tu bagus tp mahal gila!
promosi dpt extra bonus data pada hari minggu, dan dgn RM45 shj, dpt sebanyak 6GB data
kalau x silap lagi, sign up skr dpt petrol percuma sby RM30
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Fri Feb 05, 2016 9:48 am

chaembong wrote:
ameeriikaa wrote:
bazinga8888 wrote:
ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

gn Celcom la! klu x silap Celcom Pelan Prabyar First Blue skr ada promosi
+ lagi, line Celcom coverage mmg kuat
x ada masalah guna di terengganu

promosi apa? bg tau?!
klu x silap, Celcom tu bagus tp mahal gila!
promosi dpt extra bonus data pada hari minggu, dan dgn RM45 shj, dpt sebanyak 6GB data
kalau x silap lagi, sign up skr dpt petrol percuma sby RM30

btl ke? mcm mana dpt petrol yg percuma, sign up immediately dpt??
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Fri Feb 05, 2016 9:48 am

chaembong wrote:
ameeriikaa wrote:
bazinga8888 wrote:
ameeriikaa wrote:
Nak tukar prabayar telco line aq yg mmg x guna ni...
skr nak compare telco line yg mana aq blh apply??
terutamanya aq nak yg ada promosi punya!

gn Celcom la! klu x silap Celcom Pelan Prabyar First Blue skr ada promosi
+ lagi, line Celcom coverage mmg kuat
x ada masalah guna di terengganu

promosi apa? bg tau?!
klu x silap, Celcom tu bagus tp mahal gila!
promosi dpt extra bonus data pada hari minggu, dan dgn RM45 shj, dpt sebanyak 6GB data
kalau x silap lagi, sign up skr dpt petrol percuma sby RM30

btl ke? mcm mana dpt petrol yg percuma, sign up immediately dpt??
Back to top Go down
View user profile
louiskee
MEMBER
MEMBER


Posts : 18
Join date : 2012-08-16

PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   Fri Feb 05, 2016 10:00 am

lps you sign up, akan dpt free petrol sms dan claim di Blue Cube
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak tahu promosi telco line setakat ni   

Back to top Go down
 
Nak tahu promosi telco line setakat ni
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» M1 Reservation is worthless
» LS1 Fuel Line Install
» Fluorocarbon line
» Target Line or Tiger Line
» s13 isis dual 3" pipes and low pressure p/s return line

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Pasar Malam :: Handphone-
Jump to: