Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeSearchRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
plan platinum lagi best  EmptyWed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
plan platinum lagi best  EmptyMon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
plan platinum lagi best  EmptyWed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
plan platinum lagi best  EmptyFri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
plan platinum lagi best  EmptyFri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
plan platinum lagi best  EmptyWed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
plan platinum lagi best  EmptyFri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
plan platinum lagi best  EmptyFri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
plan platinum lagi best  EmptyFri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

October 2019
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share
 

 plan platinum lagi best

Go down 
AuthorMessage
chaembong
MEMBER
MEMBER
chaembong

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyThu Apr 28, 2016 12:43 pm

kwn i dh bape org dh tukar ke first platinum ..dorg kata best, so i berhasrat nk tukar juga tapi nk tahu juga apa kelebihan2 plan first platinum ni..klw search en google je still tak paham..so share laa yg korg phm psl plan ni
Back to top Go down
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyTue May 03, 2016 11:33 am

bnyk benefit plan first platinum ni..contoh nya dpt free weekend internet ..bnyk plk tu dh laaa klw hari biasa 9gb..tambah plk dgn weekend tu pon dh cukup
Back to top Go down
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
Mat Bunge

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyTue May 03, 2016 11:36 am

lagipon klw ambil plan first platinum ni tiada kontrak ..so mmg beban kurang laa klw de kontrak payah sikit
Back to top Go down
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyTue May 03, 2016 11:38 am

yap betultu klw plan lain laa ada kontrak tapi plan first platinum ni atau mana2 plan celcom mmg takda kontrak diperlukn..so mudah kn plan celcom ni
Back to top Go down
barley
MEMBER
MEMBER
barley

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyTue May 03, 2016 11:40 am

bkn org pkai first gold ke skrg?? pe beza first gold dgn first platinum ??
Back to top Go down
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
Mat Bunge

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyTue May 03, 2016 11:43 am

barley wrote:
bkn org pkai first gold ke skrg?? pe beza first gold dgn first platinum ??

first gold ok juga outdate so first platinum ni lagi bagus lagi laju coverage dia..dan lagi bnyk benefit yg boleh dapat dlm plan first platinum ni
Back to top Go down
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
ameeriikaa

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyTue May 03, 2016 5:44 pm

ni detail klw nk paham psl plan ni nie


plan platinum lagi best  F10
Back to top Go down
mikkesho
MEMBER
MEMBER


Posts : 21
Join date : 2012-10-21

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyTue May 03, 2016 5:48 pm

so ni boleh pilih nmbr pilihan kita sendiri kn???
Back to top Go down
ameeriikaa
MEMBER
MEMBER
ameeriikaa

Posts : 37
Join date : 2012-04-19

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyTue May 03, 2016 5:50 pm

mikkesho wrote:
so ni boleh pilih nmbr pilihan kita sendiri kn???

yap boleh kena ckp laa dgn staff celcom tu
Back to top Go down
barley
MEMBER
MEMBER
barley

Posts : 35
Join date : 2012-04-21

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyWed May 04, 2016 11:08 am

boleh tahan juga plan nie,i ada tgok feedback rmai ckp plan ni mmg line laju
Back to top Go down
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyWed May 04, 2016 11:10 am

barley wrote:
boleh tahan juga plan nie,i ada tgok feedback rmai ckp plan ni mmg line laju

yap area terengganu pon lajuuu jugak
Back to top Go down
chaembong
MEMBER
MEMBER
chaembong

Posts : 25
Join date : 2012-04-19

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyWed May 04, 2016 11:13 am

wahh nie betul2 buat aku paham psl plan nie.. ^^
Back to top Go down
Mat Bunge
MEMBER
MEMBER
Mat Bunge

Posts : 44
Join date : 2012-04-20

plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  EmptyWed May 04, 2016 11:17 am

cepat2 beli mana tahu time2 mcm ni harga murah..btw nice plan celcom
Back to top Go down
Sponsored content




plan platinum lagi best  Empty
PostSubject: Re: plan platinum lagi best    plan platinum lagi best  Empty

Back to top Go down
 
plan platinum lagi best
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Rare midweek dive plan
» Map Outline plan of the Reedy Creek goldfield
» Canova's 'simple plan'
» Unknown mineral ? thought to be a mixture of of the platinum group & Gold
» Looking for suggestions for a running plan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Sembang-Sembang :: Kedai Kopi-
Jump to: