Komuniti Pencetus Inspirasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Forum ini masih lg dalam pembinaan.. Sokongan dan cadangan amatlah di harapkan
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Brand yang selamat
Wed May 31, 2017 2:38 pm by chaembong

» Hari Ibu dah dekat.. Nk beli apa ye?? TOLONG!!!
Mon May 08, 2017 8:28 am by barley

» Celcom postpaid skrg dah ade yg baru ke?
Wed Nov 23, 2016 3:07 pm by Mat Bunge

» kedatangan iphone 7 di kuala lumpur
Fri Oct 21, 2016 12:15 pm by popolan

» Data apa yg bagus utk Raya ni?
Fri Jun 17, 2016 9:46 am by barley

» plan platinum lagi best
Wed May 04, 2016 11:17 am by Mat Bunge

» Plan mana better?
Fri Apr 29, 2016 12:06 pm by ameeriikaa

» Nak tahu promosi telco line setakat ni
Fri Feb 05, 2016 10:00 am by louiskee

» Android ngan iPone mane sedak ag?
Fri Dec 04, 2015 5:54 pm by Mat Bunge

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Statistics
We have 96 registered users
The newest registered user is kamaludin

Our users have posted a total of 463 messages in 133 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 28 on Wed Aug 21, 2013 8:21 pm
Affiliates
free forum


Share | 
 

 Whatchuwant la..???!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chimbunghol
FISH
FISH


Posts : 2
Join date : 2012-07-08

PostSubject: Whatchuwant la..???!!!!   Mon Jul 09, 2012 7:19 am

Baru-baru ni ada benda bagus untuk pelanggan Xpax saja lol ... tahu tak setiap minggu, korang ada peluang utk memenangi hadiah dengan hanya tekan * 128 # dan buat panggilan .... minggu yg dah lepas kan, boleh memilih hadiah dari Fidelio Soundsphere Philips atau Pioneer Steez Z-type portable music player lol.... setiap minggu gak boleh dapat hadiah baru yg menarik lol ... kalo best, whatchuwant la ...?!!
Back to top Go down
View user profile
bazinga8888
MEMBER
MEMBER


Posts : 16
Join date : 2012-07-09

PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   Tue Jul 10, 2012 1:54 am

oh, benar ka tu?
*128# saja????
Back to top Go down
View user profile
chimbunghol
FISH
FISH


Posts : 2
Join date : 2012-07-08

PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   Wed Jul 11, 2012 7:51 am

Ini memang benar la bro .. bro hanya perlu copy/paste url ini untuk maklumat yg lebih lanjut, baru la bro mengerti apa nak dibuat ... xpax.com.my/whatchuwant.php ...kalo daftar lagi byk... lagi byk le peluang memenangi hadiah ia… lol .... Embarassed
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Whatchuwant la..???!!!!   

Back to top Go down
 
Whatchuwant la..???!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Terengganu Forum :: Sembang-Sembang :: Kedai Kopi-
Jump to: